Donald Trump promite că va angaja încă 10.000 de agenți de patrulare de frontieră, dacă va fi ales preşedinte

Donald Trump şi-a intensificat atacurile la adresa Kamalei Harris pe tema imigrației. Candidatul republican la președinție a declarat că va atinge acest obiectiv solicitând Congresului SUA să finanțeze o creștere salarială de 10% pentru agenții de patrulare de frontieră și un bonus de 10.000 de dolari pentru păstrarea și semnarea contractului, în cadrul unui miting susţinut în statul de frontieră Arizona, un teren de luptă electorală.

Flancat pe scenă de lideri ai sindicatului Poliției de Frontieră, care l-au susținut pe Donald Trump, fostul președinte a declarat: „Acest lucru ne va asigura că putem angaja și păstra agenții de patrulare de frontieră de care avem nevoie”.

Donald Trump este blocat într-o cursă strânsă cu vicepreședintele democrat Kamala Harris înainte de alegerile din 5 noiembrie, imigrația ilegală fiind una dintre principalele preocupări ale alegătorilor, iar Donald Trump fiind văzut de majoritatea alegătorilor drept persoana cea mai în măsură să abordeze această problemă, după cum arată sondajele de opinie.

Care sunt efectele negative ale rețelelor sociale asupra adolescenților: Tik Tok știe deja

Mai mulţi candidaţi la Preşedinţie, prezenţi la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi