După meditații, Marcel Ciolacu a trecut și la suplimente alimentare: Șeful PSD a dezvăluit cu ce se menține în formă

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit public sâmbătă, la depunerea candidaturii pentru Cotroceni, despre faptul că ia vitamine şi suplimente pentru a avea energie. Răspunzând întrebării unui jurnalist, Ciolacu a dezvăluit inclusiv numele unui medicament care i-a fost prescris pentru a combate oboseala, subliniind că speră că nu face reclamă.

Liderul PSD, primul ministru Marcel Ciolacu, a vorbit public, sâmbătă, despre ce anume îl ajută să aibă energie, el răspunzând astfel la întrebarea unei jurnaliste care a vrut să ştie de unde are atât de multă energie.

„Aici e o întrebare mai complicată, dar găsesc… vitamina D, aţi văzut că am oprit la farmacie, Tonotil, Magne B6… Asta e, sper că nu e reclamă. Aaa, şi am nou acuma, alea cu ginseng. De trei zile”, a mărturisit Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu încearcă să se pregătească cât mai bine pentru funcția de prim-ministru, dar și pentru o ipotetică funcție de președinte al României.

Surse guvernamentale susțin că Marcel Ciolacu le-a dezvăluit apropiaților cine sunt oamenii pe care îi consultă în materie de economie.

Premierul face meditații de economie cu Cristian Socol și Florin Georgescu, amândoi profesori de economie. Cei doi au refuazat să fie plătiți pentru meditațiile pe care i le oferă premierului.

De asemenea, pe teme economice, Marcel Ciolacu se consultă și cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

 

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Premier League: Crystal Palace – FC Liverpool 0-1

Accident între un tren și un autoturism. Șoferul a fost preluat de ambulanță