Echipa lui Mircea Geoană răspunde atacurilor PSD pe tema ceasurilor: Grindeanu și-a ascuns ceasul de lux

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, îl ironizează pe candidatul independent Mircea Geoană, făcând o paralelă între ziua în care se trece la ora de iarnă și scandalul ceasurilor primite de Geoană de la Marian Vanghelie.

„La noapte avem o nouă sărbătoare în calendarul românilor:

DATUL CEASURILOR ÎNAPOI

Ziua marchează momentul când Dl. Geoană, într-un act de căință, a predat înapoi ceasurile de cca. 100.000 EUR primite de la Dl. Vanghelie.

Să o onorăm cum se cuvine!”, scrie Romașcanu pe Facebook

Scandalul ceasurilor

Mircea Geoană a dezvăluit că a primit de la fostul primar al Sectorului 5 trei ceasuri de lux, evaluate la aproximativ 100.000 de euro, în timp ce Vanghelie era judecat pentru corupție.Potrivit anchetatorilor, cele trei ceasuri ar fi fost cumpărate de Vanghelie din fondurile obținute printr-o mită de câteva zeci de milioane de euro. Geoană a recunoscut primirea ceasurilor, dar a precizat că nu i s-a cerut niciun favor în schimbul acestora.

În mai 2022, magistrații Curții de Apel au pus sub sechestru ceasurile primite de Geoană, împreună cu alte bunuri ale lui Vanghelie. La acel moment, Geoană ocupa deja funcția de secretar general adjunct al NATO.

Val de ironii online la adresa lui Sorin Grindeanu, care și-a ascuns ceasul scump de ochii presei, la o conferință de presă, scris pe Facebook Alina Achim Inayeh.

 

 

 

 

 

Superliga: FC Hermannstadt – Dinamo 0-2

Marcel Ciolacu a izbucnit la Dâmbovița: Cu ce ne-am ales, după ura, de exemplu, din campania domnului Ponta?