El Clasico: Real Madrid – FC Barcelona 0-4

Echipa spaniolă FC Barcelona s-a impus sâmbătă seara, în deplasare, în El Clasico, învingând gruparea Real Madrid, scor 4-0, în etapa a 11-a din La Liga.

La doi ani şi jumătate de la dezastrul din martie 2022, când pierdea pe teren propriu cu 0-4 în faţa catalanilor, Real retrăieşte momentele teribile ale unei înfrângeri categorice pe Santiago Bernabeu. În al 257-lea El Clasico oficial, prima repriză a fost echilibrată, fără mari faze de poartă, dar cu ritm. În partea secundă Robert Lewandowski a primit de la Casado şi l-a învins pe Lunin pentru prima oară. Tot Lewandowski a făcut 2-0 în minutul 56 şi a mai ratat două mari ocazii, în minutele 66 şi 68. Totuşi, catalanii au marcat al treilea gol, în minutul 78, prin Lamine Yamal, şi şi-au încheiat lecţia de fotbal cu golul de 4-0 marcat de Raphniha în minutul 84. Madrilenii au avut în Mbappe campionul ofsaidurilor, francezul având şi un gol anulat de VAR în minutul 31.

Barcelona s-a impus cu 4-0 şi şi-a consolidat poziţia de lider în La Liga, cu 30 de puncte. Real Madrid este pe locul secund, la şase puncte de elevii lui Flick.

 

Partidul de guvernământ din Georgia a câştigat alegerile cruciale, arată rezultatele preliminare ale scrutinului de sâmbătă

Serie A: Atalanta a învins-o la scor pe Verona, 6-1