Emma Răducanu, accidentată, este ultimul nume mare care se retrage de la China Open

Răducanu s-a confruntat cu probleme de sănătate de când a cucerit titlul la New York în 2021 și și-a petrecut cea mai mare parte a sezonului trecut recuperându-se după intervenții chirurgicale la gleznă și încheietură.

Jucătoarea în vârstă de 21 de ani, care a urcat pe locul 54 în lume, a suferit cel mai recent eșec în sferturile de finală ale Korea Open, sâmbătă, în confruntarea cu Daria Kasatkina.

„Mi-am luxat niște ligamente la picior, care, din păcate, au nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca”, a declarat Răducanu luni, citată de Reuters. „Asta înseamnă că nu pot juca la Beijing, dar sper să revin în competiție cât mai curând posibil.”

Fosta campioană de la Wimbledon Elena Rybakina, numărul unu mondial Iga Swiatek și Ons Jabeur, de trei ori vicecampioană de Grand Slam, au decis să nu participe la turneul de la Beijing, care se desfășoară între 25 septembrie și 6 octombrie.

Turneul masculin ATP 500 de la Beijing s-a confruntat și el cu o absență importantă, organizatorii anunțând că Alexander Zverev, numărul doi mondial, s-a retras din cauza unei pneumonii.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a contribuit la victoria echipei Europei cu 13-11 în fața echipei mondiale în Laver Cup la sfârșitul săptămânii trecute, dar nu va face parte din echipa germană anunțată luni pentru Final 8 al Cupei Davis din noiembrie.

Tragerea la sorți pentru China Open, unde vor participa patru dintre primii șase jucători de tenis masculin, inclusiv numărul unu mondial Jannik Sinner, va avea loc marți.

Steaua Roşie a surclasat Partizan în derby-ul Belgradului

Divorțul anului în show-biz? Soţii Beckham au dezvăluit că nu mai trăiesc în aceeaşi locuinţă. Fostul fotbalist doreşte să se mute permanent