FC Botoșani – Gloria Buzău: Duel în premieră absolută la subsolul clasamentului

FC Botoșani vine după o perioadă mai puțin reușită, având patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Ultimul succes al botoșănenilor a fost înregistrat pe 17 august, când au învins UTA Arad cu 1-0. În prezent, echipa se află pe locul 15 în clasament.

De cealaltă parte, Gloria Buzău a obținut doar o victorie în actuala ediție de campionat, aceasta fiind un 2-1 împotriva Politehnicii Iași pe 27 iulie. De atunci, buzoienii au înregistrat două egaluri și patru înfrângeri, situându-se pe ultimul loc, 16.

Meciul va aduce față în față doi antrenori experimentați: Liviu Ciobotariu, cu 254 de meciuri în Superligă, și Eugen Neagoe, care a condus echipe în 247 de partide. De-a lungul carierei lor, Ciobotariu l-a învins pe Neagoe de două ori, iar Neagoe a câștigat o dată, restul meciurilor terminându-se la egalitate.

În ceea ce privește loturile, FC Botoșani a utilizat 29 de jucători în acest sezon, dintre care 14 sunt străini. Gloria Buzău are 31 de jucători care au jucat cel puțin o dată în primele nouă runde.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Sondaj: 80% dintre companiile din Germania asigură termene de plată – plățile se stabilizează

Consiliul Legislativ a avizat cu observaţii propunerea PNL care îi permite preşedintelui Iohannis să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe liste de partid