Fernando Diniz, fostul selecţioner al Braziliei, a semnat cu echipa Cruzeiro

La trei luni după concedierea sa de către clubul Fluminense, Diniz a fost recrutat de Cruzeiro, urmând să conducă antrenamentele noii sale echipe începând de marţi, a precizat gruparea din Belo Horizonte într-un comunicat.

În cel de-al doilea semestru al anului trecut, Fernando Diniz a antrenat în paralel selecţionata Braziliei şi formaţia Fluminense. Însă experienţa sa alături de Selecao s-a încheiat rapid, în luna ianuarie 2024, după trei înfrângeri consecutive în preliminariile Cupei Mondiale 2026, în octombrie şi noiembrie.

Cu Fluminense, Diniz a câştigat Copa Libertadores, echivalentul Ligii Campionilor europeni, în luna noiembrie 2023, dar şi-a pierdut postul în iunie, când echipa se afla pe ultimul loc în campionatul brazilian.

Fernando Diniz l-a înlocuit la Cruzeiro pe Fernando Seabra, demis după meciul nul cu formaţia Guiaba (0-0), penultima clasată, şi doar trei victorii obţinute în ultimele zece meciuri din liga braziliană.

Cruzeiro este calificată însă în sferturile de finală din Copa Sudamericana, a doua competiţie intercluburi de pe continent, iar în meciul tur a învins cu 2-0 în deplasare formaţia paraguayană Libertad. Returul va avea loc joi, pe stadionul Mineirao din Belo Horizonte.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Zelenski devine subiect de campanie pentru Trump: Cred că este cel mai tare om de vânzări din istorie

Emma Răducanu, accidentată, este ultimul nume mare care se retrage de la China Open