Forţa Dreptei: Alin Nica a trădat / Cine a băut apă după Iliescu, nu poate fi decât PSD-ist

”Organizaţia Judeţeană a Forţa Dreptei Timiş regretă faptul că domnul Alin Nica a ales să trădeze partidul care i-a întins o mână de ajutor când se recomanda ca un luptător împotriva PSD-ului şi PSD-ismului, iar astăzi a ales să îl susţină la alegerile prezidenţiale pe cel mai longeviv ex-preşedinte al PSD. Astăzi se alătură ‘distinsei’ galerii de susţinători ai domnului Geoană: Ion Iliescu, Marian Vanghelie, Dan Voiculescu, Adrian Năstase şi Sorin Ovidiu Vântu! Am crezut că Alin Nica este un luptător împotriva PSD-ului şi a venit alături de noi să batem PSD-ul şi să ne opunem pesedizării judeţului Timiş. Aflăm astăzi cu stupoare că cel pe care l-am susţinut la alegerile trecute este de fapt susţinătorul unui PSD-ist. Pentru că cine a băut apă după domnul Iliescu nu poate fi decât PSD-ist”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Forţa Dreptei Timiş.

Potrivit sursei citate, Forţa Dreptei rămâne consecventă angajamentelor din campania electorală.

”Noi nu trădăm, nu ne predăm PSD-ului şi continuăm lupta până la victorie. Toţi membrii Forţa Dreptei, alături de partenerii noştri din Alianţa Forţelor de Dreapta – Partidul Mişcarea Populară, Alternativa Dreaptă şi Partidul Naţional Ţărănesc Maniu Mihalache, îl susţin pe singurul candidat autentic liberal care a mai bătut şi care are ştiinţa şi capacitatea de a bate PSD-ul în turul 2, Ludovic Orban”, a transmis Forţa Dreptei Timiş.

Lucian Romașcanu răspunde acuzațiilor în cazul Dianei Șoșoacă: ‘Până la urmă afectat este PSD-ul și în niciun caz altcineva’

Trump acuză migranţii de importarea unor ”gene rele” în SUA. ”Mulţi dintre ei au asasinat mai mult de o persoană şi trăiesc în prezent liniştiţi în Statele Unite”. ”Aceste crime, ştiţi, eu cred că sunt în genele lor”