Fotbal: Tottenham, amendată de Federaţia engleză pentru incidentele de la meciul cu West Ham

Echipa engleză Tottenham Hotspur a fost amendată cu 20.000 de lire sterline după ce a fost de acord cu acuzaţiile aduse de Federaţia Engleză de Fotbal (FA) privind încăierarea dintre jucătorii săi şi cei ai formaţiei West Ham United, la finalul meciului de sâmbătă, încheiat cu 4-1 pentru echipa la care joacă românul Radu Drăguşin, conform DPA.

Faultul lui Mohammed Kudus (WHU) asupra lui Micky van de Ven, în minutul 82, a generat o încăierare, jucătorul ofensiv al lui West Ham fiind eliminat terenului după ce i-a lovit peste faţă pe van de Ven şi pe Pape Sarr.

Tottenham Hotspur, alături de West Ham, au fost acuzate marţi de Federaţia engleză de fotbal că nu au reuşit să se asigure de faptul că jucătorii lor să nu aibă un comportament nepotrivit sau provocator, iar clubul din nordul Londrei a acceptat acuzaţiile.

”Tottenham Hotspur a fost amendată cu 20.000 de lire sterline ca urmare a meciului său din Premier League împotriva echipei West Ham”, potrivit unei declaraţii a FA.

”Se presupune faptul că clubul a eşuat în a se asigura că jucătorii săi nu au un comportament nepotrivit sau provocator în jurul minutului 82”, potrivit FA.

”Tottenham a fost de acord cu acuzaţia şi a acceptat pedeapsa standard”, conform declaraţiei FA. AGERPRES/(AS-autor: Liviu Tatu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Mureş: 12 voluntari jandarmi au participat la Ştafeta Veteranilor, între Oarba de Mureş şi Câmpia Turzii

Baschet: LeBron şi Bronny James, primul duo tată-fiu care a jucat împreună în NBA