FOTO Cozonacul roz care a stârnit controverse pe internet – Gospodinele nu s-au abținut de la comentarii

„Nici bine nu am postat acești cozonaci că au și apărut jignirile. Sa nu cumva în online să ai ideile tale că imediat sar pe tine . Mi se pare urât să nu susținem și alte idei, mai este vorba si de gust, noi arome, noi mirosuri. Nu înteleg de ce trebuie jignire, am luat o rețetă simplă de cozonac și am facut cum am vrut eu, nu v-am obligat sa mâncați din el”, spune Ella Cooking.

Reacțiile nu au azitat să apară

„Draga Ella, nu sunt răutăcioasă dar chiar nu-mi place culoarea aceasta la cozonac. Poate pentru alte preparate aș folosi-o dar pentru mine cozonacul trebuie să aibă culoarea gălbuie de la gălbenușuri de ouă de la țară. E doar părerea și gustul meu, sper să nu te deranjeze, să ai spor la toate”, a scris o persoană.

,,Culoarea aceasta nu este pentru cozonac”, a scris altă gospodină.

„Vă urmăresc, vă apreciez, dar cu culoarea cozonacului, ați dat în bară. E părerea mea”, a scris o altă persoană.

„Ba chiar nici nu arată a cozonac. Aveți rețete foarte bune, ușor de pregătit și foarte gustoase. Dar așa zisul cozonac, cu culoarea roză….dezgustător. Îmi cer scuze”, a adăugat o altă femeie.

„Păi numai a cozonaci nu arată! Bine de reclamă, fie și rea, este ok! Tu esti frumoasă, cozonaci’s ca …”, a adăugat un internaut.

În tabară opusă s-au situat gospodinele care au apreciat culoarea roz a cozonacului.

„Felicitări pentru felul cum arată, de gust nici nu îndrăznesc să zic! Bravooo! Răutățile nu le băgați în seamă! La cine nu face plăcere postare să meargă mai departe”, a transmis o persoană.

„Eu nu mănânc cozonac dar pe aceștia i-aș devora, doar pentru culoare”, a adăugat alta.

„Felicitări. Eu sigur aș mânca. Și nu băga în seamă gura lumii, oricum nu poate fi astupată decât cu pământ Era o vorba care spunea: ”, a scris o gospodină.

„Când nu ajungi la struguri, spui că sunt acri …Lasați astfel de persoane sa spuna ce vor…nu merită să dați importanță! Felicitari pentru idee!”, a scris altă persoană.

Rețeta de cozonac pufos cu zmeură în aluat umplut cu migdale si fistic

Pentru ingrediente este nevoie de: 50 g maia, 200 g făină, 200 ml apă, 1 kg făină (adăugați 200 g de făină pentru pregătire), 200 ml lapte călduț, 100 g unt, 400 g piure de zmeură, coajă de lămâie și portocală, un strop de sare, vanilie, cinci gălbenușuri de ou, 150 g zahăr (sau 200 g zahăr, în funcție de preferințe). Pentru piureul de zmeură: 500 g zmeură, 100 g zahăr și 100 ml apă. Pentru umplutură: 100 g migdale coapte, 5 linguri pastă de fistic și extra rahatul de ciocolată.

VIDEO Fabrica din România care a fost ‘Regina Europei’ peste 50 de ani a ajuns astăzi o ruină: A lăsat în urmă o moștenire impresionantă

Charles şi Camilla sărbătoresc la Roma 20 de ani de căsătorie