FOTO Imagini cu Nelu Tătaru când ar lua bani de la pacienți în cabinetul său medical

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, este anchetat de DNA pentru luare de mită, după ce ar fi primit sume de bani de la pacienții pe care îi trata.

Medicul apare în mai multe imagini în cabinetul său de la Spitalul din Huși cu diferite sume pe birou.

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul său pentru fapte de luare de mită. Nelu Tătaru (PNL) a respins categoric acuzațiile. Ministerul Justiţiei a transmis la Parlament o scrisoare referitoare la cererea de încuviinţare a percheziţiei informatice şi domiciliare privindu-l pe deputatul Nelu Tătaru.  Conducerea Camerei Deputaților s-a întrunit în ședință și urmează să ia o decizie cu privire la ridicarea imunității parlamentarului liberal.

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru (PNL) este anchetat de DNA pentru luare de mită de la pacienți, sub formă de sume mici de bani sau produse agricole. Procurorii au 57 de acte materiale în acest caz. Tătaru este președintele organizației PNL Vaslui și a fost desemnat deja pentru un nou mandat de deputat la alegerile parlamentare.

El a fost ministru al Sănătății în perioada martie – decembrie 2020, în timpul pandemiei de COVID-19. La perchezițiile efectuate de către DNA Iași la spitalul din Huşi unde lucrează Nelu Tătaru ca medic chirurg ar fi fost găsite și înregistrări video care îl prezintă pe fostul ministru în timp ce ar lua mită.

content-image

content-image

content-image

Ședință a conducerii Camere Deputaților, după ce DNA a cerut încuviinţarea perchezițiilor în cazul lui Nelu Tătaru

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, cercetat penal pentru abuz în serviciu