Furtună puternică, în judeţul Hunedoara/ Mai mulţi copaci au căzut pe drumuri şi cabluri de electricitate/ Accesul spre Mănăstirea Prislop, blocat după ce un arbore a fost doborât de vânt – VIDEO

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, joi seară, în timpul unei furtuni puternice care a afectat mai multe localităţi din judeţul Hunedoara. Accesul spre Mănăstirea Prislop a fost blocat după ce un arbore a fost doborât. O femeie a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de un echipaj SAJ.

 
”Pe fondul Codului Portocaliu de fenomene meteo imediate, valabil între orele 18.00-19.00, pompierii din cadrul Detaşamentului Deva au fost solicitaţi pentru înlăturarea mai multor arbori căzuţi pe carosabil sau peste cablurile de  electricitate, în localităţile Vălişoara, Ormindea şi Deva”, a transmis ISU Hunedoara.

 
De asemenea, pompierii Detaşamentului Hunedoara au intervenit în zona Mănăstirii Prislop, unde un copac doborât de vânt a blocat accesul către lăcaşul de cult.
 
O femeie care se afla în apropiere a suferit un atac de panică şi a fost asistată medical de către echipajul SAJ prezent la faţa locului, în timp ce pompierii au acţionat pentru segmentarea şi degajarea materialului lemnos.

Laboratorul farmaceutic danez Bavarian Nordic, pregătit să producă zece milioane de doze de vaccin împotriva mpox

JO – Paris: Prezentatoarea TV Laura Woods a primit ameninţări cu moartea după ce a comentat un articol despre eligibilitatea campioanelor Imane Khelif şi Lin Yu-ting