Futsal: United Galaţi a smuls remiza cu Dinamo Zagreb, în Liga Campionilor

CS United Galaţi a smuls egalul cu MNK Dinamo Zagreb, 2-2 (0-2), sâmbătă, în ultimul său meci din Grupa a 3-a a turului principal al Ligii Campionilor la futsal, în Palma de Mallorca (Spania).

United, care era practic calificată în turul de elită al competiţiei după victoria cu FK Dubovec, a egalat în penultima secundă a meciului, prin internaţionalul moldovean Iulian Cojocaru (39’59”).

Croaţii aveau 2-0 la pauză, prin golurile înscrise de Patrik Pasaricek (04’59”) şi de Luka Cop (15’38”). United a redus din diferenţă prin Andre Sasse (21’04”).

Gălăţenii au dominat jocul şi au avut 13-3 la şuturile pe poartă.

Antrenorul brazilian Cacau a început cu următorul ”cinci”: Victor Lopez Gonzales – Alan Sasse, Andre Sasse, Ricardo, Daniel Araujo (căpitan).

Rezervele gălăţenilor au fost Alin Cârdei, Răzvan Mihalache – Iulian Cojocaru, Andrei Crăciun, Robert Crişan, Darius Nastai, Albert Cireş, Tudor Mihai, Matei Boşneagă.

În celălalt meci al grupei, Palma Futsal, campioana en titre, a dispus de slovenii de la FK Dobovec cu 5-1.

Palma Futsal a ocupat primul loc, cu 9 puncte, United Galaţi s-a clasat pe locul secund, cu 4 puncte, Dinamo Zagreb a terminat pe trei, cu 2 puncte, iar FK Dobovec a ocupat ultimul loc, cu 1 punct.

Primele trei clasate din grupă s-au calificat în turul de elită al competiţiei.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto Club Sportiv United Galati/facebook.com

Sursa: www.agerpres.ro

Bundesliga: Werder Bremen – Bayer Leverkusen 2-2

Mehedinţi: Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica de 11 ani a concubinei sale/ Femeia a sunat la Poliţie – VIDEO