Gala Excelența în Business 2024, un eveniment găzduit de Guvern, pe 23 septembrie

Evenimentul se va bucura de prezența unor personalități marcante din mediul de afaceri, instituții financiare și administrația publică.

Andreea Negru, președinte PEFA, a declarat: „Gala Excelența în Business 2024 reprezintă o platformă de recunoaștere a realizărilor extraordinare din economia românească. Este un moment în care celebrăm nu doar succesul economic, ci și valorile fundamentale care stau la baza antreprenoriatului modern: inovația, responsabilitatea socială și leadershipul. Suntem onorați de sprijinul pe care îl primim din partea Guvernului României și de prezența unor lideri de seamă din economie și administrație, care împărtășesc cu noi angajamentul pentru dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri.”

Într-o economie emergentă cum este cea a României, aceste exemple sunt esențiale pentru a inspira noile generații de antreprenori și pentru a încuraja dezvoltarea unor afaceri solide și competitive pe plan național și internațional. De asemenea, evenimentul oferă participanților ocazia de a interacționa si de a construi parteneriate pe termen lung, contribuind la consolidarea economiei naționale”, precizează prim-vicepreședinta PEFA, Lorena Stoian.

Gala Excelența în Business, aflată la a treia ediție, servește ca un barometru al economiei românești, oferind o imagine clară asupra celor mai performante sectoare, companii și instituții. Pe lângă aspectele economice și comerciale, Gala joacă un rol important în promovarea unui climat de afaceri etic și responsabil. Prin recunoașterea celor care au un impact pozitiv asupra societății, evenimentul încurajează practicile sustenabile și răspunde nevoii tot mai mari de a îmbina succesul economic cu responsabilitatea socială.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Taifunul Yagi – Myanmar: Peste 260 de morţi şi 88 de dispăruţi

CSAT a analizat şi aprobat Planul Naţional de Implementare a Pactului Civil în domeniul Politicii de Securitate şi Apărare Comună (PSAC)