Galaţi: Bărbat reţinut după ce a atacat cu cuţitul două persoane, în faţa unui bar/ Cele două victime au mai multe răni

Un bărbat din comuna Schela, judeţul Galaţi, a fost reţinut pentru tentativă de omor şi tulburarea liniştii publice după ce a atacat cu un cuţit alţi doi bărbaţi, în faţa unui bar din localitate. Cele două victime au suferit mai multe răni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, a fost începută urmărirea penală pentru tentativă de omor calificat şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, în urma unui incident petrecut în weekend.

 
”În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00:10, în faţa unui bar din localitatea Schela, jud. Galaţi, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură în zona abdomenului şi una în zona hemitoracică stângă, cauzându-i două plăgi înjunghiate evaluate medico-legal ca necesitând 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care i-au pus în primejdie viaţa, şi l-a lovit, totodată, cu acelaşi cuţit şi pe un alt bărbat în zona hemitoracică stângă, lateral, şi în zona cotului stg., provocându-i leziuni evaluate medico-legal ca necesitând 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. 

 
Bărbatul a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore, iar luni s-a propus de către procuror judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile.

Hezbollahul ameninţă Israelul cu noi atacuri după atacul de la sud de Haifa soldat cu patru morţi şi peste 60 de răniţi

SURSE: PNL își face ‘implanturi’ cotroceniste în listele de candidați la alegerile parlamentare / UPDATE