Google Maps vine cu noi îmbunătățiri la care utilizatorii nici nu se gândeau

Până acum, utilizatorii Android Auto puteau configura o singură destinație în Google Maps, însă cu noua funcție „Add Stop”, aceștia pot planifica opriri multiple direct din aplicație, îmbunătățind siguranța și ușurința de utilizare. Funcția este disponibilă după actualizarea la cea mai recentă versiune a Google Maps și poate fi accesată fie prin ecranul tactil, fie prin comenzi vocale, scrie ziare.com.

Această actualizare vine în contextul unor îmbunătățiri continue pe toate platformele. Recent, Google Maps pe CarPlay a primit funcții noi, inclusiv raportarea incidentelor și un vitezometru integrat, care afișează atât limita de viteză, cât și viteza curentă direct pe ecran. Mai mult, Google Maps va importa din ce în ce mai multe date de la Waze, oferind informații despre camerele de trafic și alte incidente.

Pe viitor, funcția de raportare a incidentelor va fi introdusă și pe Android Auto, transformând Google Maps într-o alternativă din ce în ce mai avansată la Waze, deși Waze continuă să ofere mai multe opțiuni pentru raportarea obstacolelor pe drum.

Schimbări importante în transportul public pentru Zilele Bucureștiului: trasee și program ajustat

Preşedintele AEP: În ordonanţa care a reglementat măsurile comune pentru cele două alegeri am prevăzut măsuri ca primarii, preşedinţii de Consilii, prefecţii să identifice spaţii corespunzătoare pentru depunerea documentelor de la secţiile de votare