Grindeanu: Ciucă al nostru nu se dezminte! După o luptă acerbă de 3 minute cu limba română, ne anunţă că pleacă, dar rămâne! / Tudose: Ciucă ieri – ”S-a terminat cu alianţa cu PeeeSeeeDeee”. Şi tot Ciucă, sau celălalt el, declară că rămâne la guvernare

Liderii PSD Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose ironizează marţi, pe Facebook, anunţul liderului PNL Nicolae Ciucă privind încetarea coaliţiei de guvernare cu PSD, dar rămânerea liberalilor în Guvern. ”Ciucă al nostru nu se dezminte! După o luptă acerbă de 3 minute cu limba română, ne anunţă că pleacă, dar rămâne!”, scrie Grindeanu pe Facebook. ”Ciucă ieri – ”S-a terminat cu alianţa cu PeeeSeeeDeee”. Şi tot Ciucă, sau celălalt el, declară că rămâne la guvernare”, afirmă Mihai Tudose îngtr-o postare intitulată ”Universul paralel al lu’ Nicu”. El le transmite liberalilor ca, pe modelul iniţiativei cu Iohannis senator, să facă repede o lege ca în turul doi să intre primii cinci. ”Să apuce şi Nicu”, conmentează el/

”Ciucă al nostru nu se dezminte! După o luptă acerbă de 3 minute cu limba română, ne anunţă că pleacă, dar rămâne! Înşiră cuvinte multe şi îi iese o fasole cu cârnaţi. Nici el nu cred că înţelege ce vrea să spună. Flancat de un steag şi de-o masă, citeşte disciplinat, de pe prompter, un discurs scris – probabil, de Rareş Bogdan – într-un moment de plictiseală. Din toată ciorba de expresii, înţelegem că domnul Nicolae Ciucă nu pleacă din bucătărie, ci doar se dă cu un pas mai aproape de oala cu fasole… să o păzească! În pofida loviturii de polonic pe care şi-o dă peste ideile proclamate până de curând despre această Coaliţie politică, dl Ciucă uită că are obligaţia să asigure stabilitatea României”, afirmă Sorin Grindeanu.

Conform lui Grindeanu, ”crizele de personalitate, provocate de foamea de procente, nu trebuie să afecteze viaţa românilor”.
Prim-vicepreşedintele PSD, precizează că scopul Coaliţiei PSD-PNL a fost şi rămâne acela de a guverna eficient.

”Îi recomandăm să aibă răbdare deoarece, în două luni, românii îl vor pune acolo unde îi este locul!”, conchide Sorin Grindeanu.
 
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Mihai Tudose are o postare intitulată ”Universul paralel al lu’ Nicu”
 
”Ciucă ieri: nu comentez deciziile Curţii Constituţionale! Tot Ciucă alaltăieri, tot el sau celălalt, a bălăcărit în toate modurile posibile decizia aceluiaşi for…Ciucă ieri: s-a terminat cu alianţa cu PeeeSeeeDeee Şi tot Ciucă, sau celălalt el, declară că rămâne la guvernare…În paralel (adică în acelaşi timp, dar şi în universul paralel în care vieţuiesc Ciucă şi soldăţeii lui albaştri) voci pnl-iste acuză că nişte oameni răi, psd-işti, fac tot felul de lucruri rele ca să nu intre Ciucă al lor în turul doi! Oameni răi care nu recunosc valoarea unui executant perfect…”, afirmă Tudose, adăugând că ”aceşti eroi neînţeleşi ai neamului declară senini că nu mai suportă PSD, dar rămân la guvernare ca să ne supravegheze…”.
El le transmite liberalilor că lumea s-a cam prins că de fapt sunt ”cam ca şi căţelul care nu pleacă de la măcelărie”.
”Nu vedeţi că declaraţiile recente (şi nu numai) ale lu’ Ciucă se pot sintetiza în “ia-l de pe mine că-l omor!” Dar… în universul lor, în lumea lor, totul e bine şi Ostaşu’ intră în turul doi.. Mai rămâne un singur lucru de făcut: pe modelul iniţiativei cu Iohannis senator, să facă repede o lege ca în turul doi să intre primii cinci! Să apuce şi Nicu…”, conchide Tudose.
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii rămân în Guvern ”doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”. ”Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici”, a declarat Ciucă. Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a ironizat, luni seară, anunţul făcut de Ciucă. ”Domnul general, într-un uşor delir verbal, a decis să se retragă de la guvernare rămânând la guvernare. Să se păzească ei pe ei, PNL pe PNL, să nu facă tâmpenii. Greu să fii ministru PNL cu un preşedinte al partidului aflat în opoziţie”, a afirmat Romaşcanu.

 

Harry Kane nu are o accidentare gravă şi rămâne în lotul Angliei pentru Liga Naţiunilor

Omar ben Laden, fiul lui Osama ben Laden, expulzat din Franţa cu interdicţia de a reveni