Handbal masculin: Minaur Baia Mare şi Potaissa Turda s-au calificat în turul 3 al European Cup

Echipele de handbal masculin Minaur Baia Mare şi Potaissa Turda s-au calificat sâmbătă, pe teren propriu, în turul 3 al European Cup, după ce au învins formaţiile Beycoz BLD SK, respectiv GRK Ohrid.

La adăpostul victoriei confortabile din tur, scor 44-30, Minaur Baia Mare a dispus de Beycoz BLD SK şi a în manşa retur, scor 47-39 (23-20). Cu 91-69 la general, Minaur Baia Mare s-a calificat în turul 3 al European Cup. Ambele meciuri s-au jucat la Baia Mare, în urma unei înţelegeri între cele două cluburi.

 

Tot pe teren propriu, Potaissa Turda a învins formaţia macedoneană GRK Ohrid, scor 39-29 (17-14). În tur, Ohrid a câştigat cu 31-25, diferenţă insuficientă pentru calificarea în turul 3, de care se bucură Potaissa Turda.

 

A fost eliminată din competiţie, tot în turul 2, formaţia CSM Bucureşti, care a pierdut ambele manşe jucate în deplasare, cu formaţia norvegiană Runar Sandefjord (25-37, 26-29).

Meciurile din turul al treilea sunt programate în ultima săptămână din noiembrie.

 

Grav accident rutier pe DN 2, în judeţul Bacău. O persoană a murit, alte două sunt rănite după ce un autoturism a ajuns într-un şanţ

Ana Blandiana a fost răsplătită cu Premiul Prinţesa de Asturia pentru Litere