Harghita: Poliţiştii efectuează mai multe razii în localităţile Cozmeni, Sânmartin şi Tuşnad

Poliţiştii din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita, efectuează miercuri mai multe activităţi de tip razie în localităţile Cozmeni, Sânmartin şi Tuşnad, a informat Biroul de Presă al IPJ Harghita.

„Aceste acţiuni sunt efectuate cu scopul de a preveni faptele comise cu violenţă pe stradă, combaterea fenomenelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, verificarea respectării reglementărilor privind stabilirea şi declararea reşedinţei, dar şi verificarea respectării legislaţiei în domeniul protecţiei animalelor, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă în rândul cetăţenilor”, a transmis sursa citată.

Totodată, IPJ Harghita a precizat că acţiunea de miercuri „reprezintă parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliţia Română pentru a asigura un climat de siguranţă şi a descuraja orice activitate infracţională”. AGERPRES/(AS – autor: Gina Ştefan, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Muzeul de Artă Recentă din Primăverii marchează 6 ani de la înfiinţare şi anunţă un nou calendar de evenimente

Burduja: Am cerut oficial Comisiei Europene, alături de omologii din Grecia şi Bulgaria, un tratament corect şi o uniune energetică funcţională. Nu este nici drept, nici normal ca Europa de Est să plătească preţuri mult mai mari decât Europa de Vest