Hunedoara: Cinci persoane, victime ale unui accident rutier pe DJ 687 Hunedoara-Călan

Cinci persoane au suferit diverse traumatisme, unele grave, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc vineri după-amiază pe DJ 687 Hunedoara-Călan, victimele fiind transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Municipal Hunedoara.

În accident au fost implicate două autoturisme, în unul dintre acestea aflându-se patru persoane, iar în cel de-al doilea, şoferul.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit echipaje de prim-ajutor şi pompieri militari de la unităţile din Hunedoara şi Bretea Română.

 

Foto: (c) ISU Hunedoara


„Toate cele cinci victime au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara la UPU a Spitalului Municipal din Hunedoara. Două dintre victime au fost descarcerate, iar celelalte trei au suferit răni grave”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Lucian Morogan.

 

Foto: (c) ISU Hunedoara


La aproximativ aceeaşi oră, la o distanţă de doi kilometri de primul eveniment rutier, a mai avut loc un accident între două autoturisme, fără victime.

Circulaţia autovehiculelor pe DJ 687 Hunedoara-Călan a fost restricţionată pentru o perioadă de timp. AGERPRES/(A, AS – autor: Sorin Blada, editor: Karina Olteanu)

Iaşi: Institutul Regional de Boli Cardiovasculare se va muta într-o clădire proprie

Angajați ai unei firme de salubrizare, cercetați pentru furt de 70 de tone de combustibil în Timișoara