Hunedoara: Femeie decedată după ce a fost lovită de o cositoare mecanică într-un lan de porumb

O femeie de 82 de ani, din comuna Baru, a murit, luni, după ce a fost surprinsă de o cositoare mecanică trasă de un tractor într-un lan de porumb din apropierea localităţii, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Incidentul a fost observat de un bărbat de 44 de ani, care conducea tractorul şi a constatat că utilajul funcţionează greu. Când a dat cu spatele, acesta a observat trupul femeii, care era căzută în faţa cositorii, cu multiple răni deschise ce au dus la decesul victimei.

„La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul SMURD Hunedoara, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, echipa medicală a declarat decesul femeii. Cadavrul femeii a fost preluat de reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului”, precizează sursa citată.

Femeia era proprietara parcelei de porumb şi aduna ştiuleţii căzuţi, rămaşi în urma culegerii recoltei, a mai menţionat sursa citată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. AGERPRES / (AS – autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Comisia Europeană propune un sprijin de 120 milioane euro pentru fermierii din cinci ţări, inclusiv România

Marcel Boloş: Legea în vigoare spune foarte clar că pensiile se indexează cu rata inflaţiei şi deocamdată această lege este cea în baza căreia se va elabora bugetul pe 2025