Hunedoara: Trei persoane rănite într-un accident pe A1, în zona Orăştie

Trei bărbaţi, între care şi un adolescent de 16 ani, au fost răniţi în urma unui accident rutier care s-a produs luni dimineaţa pe autostrada A1, în zona Orăştie, victimele fiind transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane, cei trei răniţi, care au vârstele de 16, 29 şi 36 de ani, suferind diverse plăgi şi traumatisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Celelalte două persoane au fost evaluate şi nu au necesitat îngrijiri medicale. Ele au refuzat transportul la spital.

Echipajele de pompieri au acţionat cu două autospeciale de intervenţie şi două ambulanţe SMURD, iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean Hunedoara a direcţionat spre locul accidentului două ambulanţe cu echipaje medicale.

Pompierii au asigurat, totodată, măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, precum şi curăţarea carosabilului.

Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite. AGERPRES/(AS – autor: Sorin Blada, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Tenismanul român Filip Cristian Jianu a câştigat, duminică, turneul ITF de la Satu Mare, Raiffeissen Bank ITF Pro Circuit

Germania: Social-democraţii lui Olaf Scholz au învins AfD, formaţiune de extremă dreapta, la alegerile din landul Brandenburg