Iaşi: Avocatul Dinu Şerban, acuzat că şi-a lovit fosta iubită, arestat preventiv

Avocatul ieşean Dinu Şerban a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor, decizia fiind luată marţi de magistraţii Curţii de Apel Iaşi.

Dinu Şerban este acuzat că şi-a lovit fosta iubită într-un hotel din Iaşi, el fiind reţinut de procurori în urmă cu 24 de ore. Bărbatul a fost adus, marţi, în faţa instanţei, iar judecătorii Curţii de Apel au decis emiterea mandatului de arestare pentru 30 de zile.

 
Avocatul ieşean Dinu Şerban este acuzat că în urmă cu două săptămâni şi-a lovit fosta iubită, mama femeii afirmând că aceasta ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.

 
Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni într-un hotel din centrul Iaşiului. Femeia este stabilită în străinătate şi a venit în Iaşi pentru a-şi vizita familia.
 
Mama victimei a relatat jurnaliştilor că fiica sa ar fi fost lovită de către bărbat în camera de hotel unde aceasta se cazase. Femeia ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu fostul iubit.
 
Cei care au sunat la numărul de urgenţe 112 au fost angajaţii hotelului, alertaţi de ţipetele femeii.
 
Potrivit Ziarului de Iaşi, avocatul Dinu Şerban nu este la primul incident de acest gen. El ar fi lovit un vecin în urmă cu câţiva ani, în urma unui scandal iscat de la locul de parcare.

Vasile Bănescu, propunerea Guvernului pentru CNA. Fostul deputat Georgică Severin, propus din partea PSD, Daniela Bârsan, consiliera pe comunicare a şefului statului, din partea Preşedinţiei

Emisiunea „MasterChef”, lider de audienţă cu peste 1,2 milioane de telespectatori la nivel naţional