Inundaţii în Vaslui/ Zece pompieri sibieni intervin în zonele afectate

Zece pompieri sibieni intervin cu autospeciale, motopompe şi un autocamion în zonele inundate din judeţul Vaslui, a anunţat, duminică, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Andreea Ştefan.

„În urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice extreme care au afectat mai multe judeţe din ţară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu va intervi în sprijinul echipelor de intervenţie din judeţul Vaslui. Astfel, în cursul zilei de astăzi, în urmă cu puţin timp, au fost trimise în sprijinul colegilor din Vaslui următoarele forţe şi mijloace din cadrul ISU Sibiu: un autocamion pentru transportul echipamentelor şi al personalului; două autospeciale de primă intervenţie; două motopompe pentru evacuarea apei; 10 subofiţeri specializaţi în intervenţii în situaţii de urgenţă”, a precizat reprezentanta ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, „această mobilizare face parte din efortul comun al structurilor de intervenţie din toată ţara, care acţionează coordonat pentru salvarea vieţii oamenilor, pentru minimalizarea pagubelor şi pentru asigurarea sprijinului necesar comunităţilor afectate de inundaţii.” AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Greva Boeing lovește în afacerile Ryanir: Sunt afectați și oamenii care pleacă în vacanțe sau călătorii de afaceri

Inundaţii în Galaţi/ O persoană din Pechea dată dispărută, găsită în viaţă; o alta încă este căutată