Israelul pregătește ‘Operațiunea Răzbunarea’ împotriva Iranului: Va fi un atac masiv, în cel mai vulnerabil punct

Site-ul de știri Axios, cu sediul în SUA, raportează că Israelul va lansa o „răzbunare semnificativă” la atacul cu rachete al Iranului în câteva zile, care ar putea viza instalațiile de producție de petrol.

Mai multe explozii avut loc, miercuri dimineață, în Beirut.

Armata israeliană a confirmat că lovește „ținte Hezbollah”.

Anterior, locuitorii din unele zone din suburbiile sudice ale capitalei libaneze au fost avertizați să-și evacueze casele.

Aproximativ 400 de rachete au fost lansate asupra Israelului în noaptea de marți spre miercuri de către Iran, transmite Jerusalem Post, în urma sirenelor de alertă antirachetă care au sunat în toată țara.

„Vi se cere să fiți vigilenți și să acționați exact în conformitate cu instrucțiunile Comandamentului Frontului Intern. În ultimele minute, Comandamentul Frontului Intern a distribuit instrucțiuni de salvare a vieții în diferite zone ale țării. Publicul este rugat să respecte directivele Comandamentului Frontului Intern, iar atunci când sună o alarmă, trebuie să intrați în zona protejată și să așteptați acolo până la noi instrucțiuni. IDF face și va face tot ce este necesar pentru a proteja cetățenii statului Israel”, a transmis purtătorul de cuvânt al IDF.

Este cel mai mare atac al Iranului după cel din aprilie 2024, când au fost lansate spre Israel peste 200 de drone și rachete.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Razii de amploare la nivel național: poliţiştii au descins în zori la peste 100 de traficanți, evazioniști și alți infractori

VIDEO Rusia cucerește un oraș strategic în Ucraina: Au ridicat steagul rusesc și controlează zona