James Middleton, fratele prinţesei Kate, a fost ofertat cu un rol într-un film, după ce a citit un text la nunta surorii sale

Intervievat de ziarul britanic The Times of London despre cartea sa, „Meet Ella: The Dog Who Saved My Life”, James Middleton, fratele prinţesei de Wales, dezvăluie că ar fi putut să ajungă pe marele ecran datorită apariţiei sale la nunta surorii sale cu prinţul William în 2011.

James Middleton mărturiseşte că, în urma unei lecturi biblice pe care a susţinut-o în timpul ceremoniei de la Westminster Abbey – urmărită de sute de milioane de telespectatori din întreaga lume – a fost abordat de o companie de producţie americană pentru a juca rolul principal într-un film despre viaţa sa, cu un preţ de 1 milion de dolari.

„Au îndrăznit chiar să mă întrebe dacă membrii familiei mele extinse doreau să participe”, scrie el în cartea sa.

Deşi nu a acceptat oferta, James Middleton spune în cartea sa că a văzut lectura de la nuntă ca pe o realizare în viaţă, după ce a fost diagnosticat cu dislexie în copilărie.

În cartea sa, fratele mai mic al lui Kate şi al Pippei Middleton revine, de asemenea, asupra momentelor mai întunecate din viaţa sa, cum ar fi depresia, care a fost diagnosticată în 2019. El detaliază lupta sa de ani pentru a se împăca cu ea şi modul în care anumite lucruri, cum ar fi prezenţa câinilor săi, l-au ajutat să-şi revină.

Nu este prima dată când James Middleton, care a trăit în umbra surorilor sale încă din copilărie, a abordat acest subiect delicat. În 2019, el a declarat pentru The Telegraph că a trecut printr-o perioadă dificilă, „întunecată şi mizerabilă”, în timpul căreia „nu mai putea face nimic”, inclusiv să-şi vadă familia sau să vorbească cu cei apropiaţi.

Indicele principal al Bursei de Valori Bucureşti BET include două noi companii, Antibiotice şi Premier Energy

Brigada Rutieră: Sancţiuni de aproximativ 56.000 de lei, în urma controalelor la taxiuri