„Lacul lebedelor”, „Aida”, „Elixirul dragostei” şi „Carmen”, în programul Operei bucureştene la început de octombrie

Opera Naţională Bucureşti a pregătit, în perioada 3-8 octombrie, spectacole celebre şi emoţionante. Publicul va avea ocazia să se bucure de o serie de capodopere ale repertoriului internaţional, cu artişti de renume.

„Lacul lebedelor” – joi, 3 octombrie, de la ora 18:30

Primul spectacol al lunii este baletul clasic „Lacul lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski. Coregrafia şi muzica vor transporta spectatorii într-un univers de poveste. 

„Aida” – vineri, 4 octombrie, de la ora 18:30

„Aida” de Giuseppe Verdi este un spectacol care îmbină dragostea, războiul şi sacrificiul într-o poveste dramatică situată în Egiptul antic. 

„Elixirul dragostei” – sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18:30

În continuarea săptămânii, publicul va putea urmări comedia lirică „Elixirul dragostei” de Gaetano Donizetti. Această operă comică spune povestea tânărului Nemorino, care caută să cucerească inima iubitei sale cu ajutorul unui „elixir magic”. 

„Carmen” – duminică, 6 octombrie, de la ora 18:30

Duminică seara, capodopera „Carmen” de Georges Bizet, centrată pe povestea iubirii distrugătoare dintre Carmen şi Don José, este una dintre cele mai interpretate opere din lume. 

Bilete pe https://tickets.operanb.ro/ şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

Joint-venture-ul dintre Nuclearelectrica şi Nova Power & Gas a obţinut un angajament financiar de 99 milioane de dolari din partea Băncii de Export-Import a SUA pentru proiectul nuclear de la Doiceşti

Prinţul Harry a revenit în Regatul Unit. La ce eveniment important va participa?