Loteria Română lansează lozul ”Anotimpuri”, cele mai mari premii fiind de 100.000 lei fiecare

Loteria Română pune în joc premii totale de 7,2 milioane de lei odată cu lansarea lozului „Anotimpuri”, a anunţat compania, printr-un comunicat.

„Aflat la prima ediţie, „Loz Anotimpuri” are un design atractiv, sugestiv pentru tematica aleasă, în patru variante, astfel încât jucătorii pot alege să-şi încerce norocul în funcţie de anotimpul preferat. Jucătorii care aleg „Loz Anotimpuri” pot câştiga unul dintre premiile importante pe care Loteria Română le-a pus în joc. Cu numai 4 lei, preţul unui loz, jucătorii sunt aşteptaţi în agenţiile din toată ţara cu 959.424 de câştiguri”, se precizează în documentul citat.

Câştigurile la „Loz Anotimpuri” sunt în valoare de 4 lei, 8 lei, 12 lei, 100 de lei, 5.000 de lei şi 10.000 lei, iar cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 100.000 de lei fiecare. AGERPRES/(AS – editor: Andreea Marinescu, editor online: Adrian Dãdârlat)

 

Sursa foto: loto.ro

Sursa: www.agerpres.ro

Pedri îl laudă pe Hansi Flick. Fostul antrenor Xavi nu a apreciat acest lucru

UPDATE – Ciolacu: România a obţinut poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie/ Descrierea portofoliului/ Noua echipă, dezvăluită de von der Leyen/ Reacţii