Lovitură pentru Mircea Geoană de la CCR: judecătorii i-au respins contestația / Veștile proaste continuă pentru Șoșoacă

„În ședința din data de 14 octombrie 2024, Curtea Constituțională, în cadrul atribuției privind respectarea procedurii pentru alegerea Președintelui României, în urma deliberărilor, a decis:

Cu majoritate de voturi, a respins contestația formulată de domnul Mircea–Dan Geoană împotriva Deciziei Biroului Electoral Central nr.4/D/24.09.2024 și, respectiv, a Deciziei nr.12/D/30.09.2024”, se arată în comunicatul CCR.

Judecătorii CCR s-au reunit astăzi, ora 11.00, pentru a dezbate mai multe contestații.

La punctul 1 al ordinii de zi a fost „Contestație împotriva Deciziilor Biroului Electoral Central nr.4/D/24.09.2024 și, respectiv, a Deciziei nr.12/D/30.09.2024, contestație formulată de domnul Mircea – Dan Geoană”.

Decizia Biroului Electoral Central nr.4/D/24.09.2024 se referă la aprobarea procedurii de acreditare a delegaţilor formaţiunilor politice care participă la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024 şi nu au reprezentanţi în biroul electoral al secţiei de votare sau în biroul electoral pentru votul prin corespondenţă.

Vești proaste și pentru Șoșoacă

De asemenea, CCR „a respins contestația formulată de doamna Neicuțescu Ionela–Corina împotriva neînregistrării candidaturii doamnei Diana Iovanovici-Șoșoacă la alegerile pentru Președintele României din anul 2024”.

Hotărârile sunt definitive și se comunică Biroului Electoral Central.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Nick Kyrgios revine pe terenurile de tenis şi vrea să „reducă la tăcere” scepticii

Nicolae Ciucă, explicații despre cazul Nelu Tătaru și cazurile Mihai Chirica și Costel Alexe care nu au fost scoși de pe liste înainte de alegeri