Manchester City: Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis – VIDEO

Fundaşul elveţian al echipei Manchester City, Manuel Akanji, l-a confundat pe unul dintre arbitrii asistenţi cu coechipierul său Bernardo Silva, la meciul cu Inter Milano, scor 0-0, din Liga Campionilor. Confuzia a apărut ca urmare a tricoului special al clubului englez, un omagiu adus formaţiei Oasis.

Denumit „Definitely City”, tricoul a fost creat ca un omagiu adus celei de-a 30-a aniversări a legendarului album Definitely Maybe al trupei rock britanice recent reunite.

Noel Gallagher, un mare fan al clubului, a fost implicat în crearea artistică a acestui nou tricou.

Dar se pare că Manuel Akanji a fost deranjat în mijlocul meciului de acest tricou albastru, alb şi galben. În timpul meciului, internaţionalul elveţian a surprins pe toată lumea încercând o pasă într-o zonă în care nu erau coechipieri. Ca urmare, mingea a ieşit în afara terenului.

După fluierul final, internaţionalul elveţian a explicat că a confundat tricoul galben al arbitrului cu partea galbenă a tricourilor coechipierilor săi.

„La o ocazie am confundat un coechipier cu arbitrul de pe margine. Am crezut că este Bernardo Silva şi i-am pasat mingea”, a mărturisit el zâmbind pentru beIN Sports.

 

„Dar altfel, îmi place foarte mult echipamentul şi abia aştept să joc cu el mai des”, a adăugat el.

Hezbollahul, zguduit de două serii de explozii sângeroase, atribuite Israelului

Rapperul şi producătorul de hip-hop Sean „Diddy” Combs rămâne în închisoare după ce a fost acuzat de trafic sexual