Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege care ar permite preşedintelui Klaus Iohannis să candideze pentru Senat: Eu o să recomand colegilor din Parlament şi mie să nu votăm un astfel de proiect

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, întrebat fiind despre proiectul de lege care ar permite preşedintelui Klaus Iohannis să candideze pentru Senat, că le va recomanda colegilor să nu voteze un astfel de act normativ.

”Cu certitudine o să vă spun după ce mă consult cu colegii mei. Dacă doriţi părerea mea personală pe care mi-am conturat-o în acest moment, eu o să recomand colegilor din Parlament şi mie să nu votăm un astfel de proiect”, a declarat, luni, Marcel Ciolacu.

Conducerea PSD se reuneşte, luni, începând cu ora 11.00, pentru a decide dacă susţine, în Parlament, proiectul de lege depus de PNL care dă posibilitatea preşedintelui Klaus Iohannis, încă în funcţie, să candideze ca independent pe lista PNL la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

 

 

Dragan (Ministerul Energiei): Fără energie nu se poate IT&C, iar fără IT&C nu cred că se mai poate energie

Braşov: Bărbatul atacat de urs în localitatea Crizbav, supus unei intervenţii chirurgicale complexe / Adolescenta însărcinată este în stare stabilă, internată la Maternitatea din Braşov