Marinarii militari sărbătoresc Ziua Armatei României

La București, reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Navale vor fi prezenți, începând cu ora 10.00, la ceremoniile militare organizate la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I, și de la ora 12.00, la Monumentul Eroilor Patriei din cel de-Al Doilea Război Mondial, din fața Universității Naționale de Apărare „Carol I”, și la Monumentul Eroilor Căzuți în Teatrele de Operații și pe Teritoriul României din fața Palatului Național al Copiilor.

De asemenea, reprezentanți ai instituțiilor militare de învățământ din Forțele Navale și ai Centrului de Scafandri vor participa, în zilele de 25 și 26 octombrie, cu standuri de reprezentare și cu o expoziție de tehnică specifică, în curtea Palatului Regal din București, în cadrul Evenimentului „ONOR Armatei României”, organizat pe Calea Victoriei de Ministerul Apărării Naționale, împreună cu Primăria Municipiului București și Asociația O.N.O.R. – Oameni, Națiune, Onoare, Respect.

La Constanța, ceremonia militară și religioasă va avea loc la „Monumentul Victoriei” din Parcul Arheologic, începând cu ora 10.00. La ora 19.00, militarii Forțelor Navale Române se vor retrage cu torțe pe itinerariul Sala Sportului – Bulevardul Tomis – Strada Traian – Parcul Arheologic – Monumentul Victoriei.

La Mangalia, vor fi depuse coroane și jerbe de flori, începând cu ora 09.00, la Complexul Monumental din Piața Republicii.

La Brăila, militarii Flotilei Fluviale vor participa la ceremonia militară și religioasă care se va desfășura, de la ora 10.00, la „Ansamblul Comemorativ al Eroilor Neamului”.

La Tulcea, ceremonia militară și religioasă va avea loc începând cu ora 10.00, la Cimitirul Eroilor, iar, la Babadag, infanteriștii marini vor participa la ceremonia militară și religioasă care va avea loc la Monumentul Eroilor, începând cu ora 10.00.

Lionel Messi câştigă la Inter Miami mai mult decât masa salarială a altor echipe din MLS

Prognoza meteo pentru patru săptămâni – Când vin ploile