Mesaj de felicitare transmis de Vladimir Putin lui Xi Jinping cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la proclamarea Republicii Populare Chineze

”Dragă prietene, vă rog să acceptați cele mai calde felicitări din partea mea cu ocazia celei de-a 75-a aniversări de la întemeierea Republicii Populare Chineze”, se menţionează în postare.

Șeful statului rus a remarcat succesele impresionante ale Chinei în dezvoltarea sa economică, precum și în sectorul social, în domeniile știință și tehnologie.

”Sub conducerea dumneavoastră, RPC își întărește poziția sa pe scena mondială și joacă un rol important în rezolvarea problemelor stringente de pe agenda regională și globală”, a mai spus Putin, în mesaj. Liderul rus a menționat că Moscova și Beijingul intenționează să continue ”activitatea comună pentru a consolida în continuare relațiile unui parteneriat atotcuprinzător și cooperarea strategică dintre Federația Rusă și China, în beneficiul popoarelor celor două țări”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Aproape 650 de blocuri, fără apă caldă din cauza unor lucrări de înlocuire, modernizare şi reparaţii la reţeaua de termoficare din Capitală

Grupul francez Naval Group vinde patru submarine Olandei