Mihai Tudose, atac usturător la adresa lui Mircea Geoană: ‘Se dă virgin acum’

„Domnul Mircea Geoană, la el întrebările sau declaraţiile încep cu dacă. Eu sunt convins că el nu va avea această problemă grea, să îl pună în situaţia foarte, foarte delicată să aibă această responsabilitate să numească el prim-ministru fiindcă toate sondajele şi inclusiv opinia publică, şi pe stradă, cu 7%, 8% nu ai cum să numeşti prim-ministru. În rest, atacurile la domnul Ciolacu, el fiind un mare specialist în economie. Domnul Ciolacu a spus că face consultaţii şi ia sfaturi economice de la Florin Georgescu sau de la domnul Socol. Ne aducem aminte cu toţii cam de unde îşi lua domnul Geoană informaţiile. De la domnul Vântu, că s-a dus la Vântu şi la domnul Vanghelie, despre economia de piaţă, fiind vorba probabil despre piaţa din Ferentari”, a mai spus Tudose.

„E ridicol de la un cap la altul. Noua clasă politică, el care, ştiţi, mă iertaţi, dar nu pot să spun cam din ce clădiri cu felinar roşu a ieşit şi se dă virgin acum”, a subliniat Tudose.

Mircea Geoană, atac la Ciolacu:  Meditații la engleză, meditații la economie. Dacă erai corigent la prea multe materii în România rămâneai și repetent

Reamintim că, în ziua în care și-a anunțat candidatura la prezidențiale,  Mircea Geoană a lansat un atac la adresa lui Marcel Ciolacu.

„Mediații la economie, meditații la engleză. Dacă erai corigent la prea multe materii în România rămâneai și repetent”, a declarat Geoană în ziua în care și-a anunțat candidatura la președinția României.

Marcel Ciolacu declarase anterior că  a avut rețineri în relațiile externe și că nu se simțea confortabil, inclusiv din cauza faptului că nu vorbește nicio limbă străină, dar a precizat că are și acum profesor de engleză și că „e lupta fiecăruia cu el”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Vlad Mircea Pufu deschide lista de candidați PNL la Senat în județul Ialomița

Guvernul schimbă total jocul privind plafonarea produselor: Stimulează producția în România