Mister total în jurul morții unui român, într-un hotel din Franța: Bărbatul a fost asasinat, dar poliția nu are nicio pistă

 

Victima a fost găsită într-o cameră a hotelului Campanile. Experții de la laboratorul central al secției de poliție din Paris au venit să preleveze probe.

Ce s-a întâmplat în camera de hotel și de ce? Este încă un mister total în acest moment, după descoperirea corpului fără viață al unui bărbat într-o cameră a hotelului Campanile din Meaux, sâmbătă. Un lucru este cert: având în vedere starea cadavrului și circumstanțele, este vorba cu siguranță de o crimă.

Alarma a fost dată puțin după prânz de personalul de întreținere al hotelului, situat de-a lungul D 603, care duce la Trilport. Fumul ieșea din partea de jos a ușii din față a unei camere de la primul etaj. Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a aduce incendiul sub control. În timp ce se deplasau în cameră, au descoperit cadavrul unui bărbat care fusese înjunghiat mortal. Potrivit primelor constatări, este posibil să fi fost în jur de cincisprezece. Nimeni altcineva nu a fost rănit în camerele învecinate.

Procurorii anchetează crima împotriva românului

La fața locului s-au deplasat polițiști de la postul de poliție din Meaux și de la SIPJ (Service interdépartemental de la police judiciaire), procurorul general adjunct din Meaux și un procuror adjunct. Victima este un cetățean român, în vârstă de aproximativ cincizeci de ani, care era cazat la hotel de mai multe zile.

Pentru moment, circumstanțele acestei tragedii rămân un mister total. Nu se urmărește nicio pistă și nimeni nu a fost arestat. Parchetul din Meaux a dispus efectuarea unei autopsii pe corpul victimei și a predat ancheta – deschisă pentru ucidere din culpă – brigăzii criminale a poliției judiciare din Versailles.

Sâmbătă după-amiază târziu, au sosit la fața locului funcționari de la laboratorul central al prefecturii de poliție din Paris. Aceștia se pregăteau să preleveze probe mai detaliate din camera de hotel, potrivit Le Parisien.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Cel mai mare prădător online a fost condamnat la închisoare pe viaţă. O copilă s-a sinucis din cauza lui

Alegeri în Georgia – Comisia Europeană încă nu a clarificat dacă recunoaşte rezultatul/ Prima reacție a Maiei Sandu