Nicolae Ciucă: Marcel Ciolacu nu va câştiga alegerile prezidenţiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, se arată convins că Marcel Ciolacu nu va câştiga alegerile prezidenţiale. Ciucă susţine că nu va ocupa niciodată, pentru a doua oară, o funcţie pe care a avut-o anterior.

”Nu va câştiga alegerile. Simplu. Nu va câştiga alegerile prezidenţiale. Ca atare, eu sunt convins că putem trece de la această retorică şi de la aceste mesaje electorale către o asumare cât se poate de personală, iar eu, personal, mi-am asumat acest lucru, pornind de la principii, niciodată nu am mai ocupat o funcţie pe care am ocupat-o anterior”, a declarat, luni seară, la B1 Tv, Nicolae Ciucă, întrebat dacă ar accepta să fie prim-ministru într-o guvernare liberală, în situaţia în care Marcel Ciolacu ar deveni preşedinte al ţării.

 
Ciucă s-a declarat convins că va intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi că va câştiga alegerile. 

 
”Celelalte forţe de dreapta se vor duce pe votul util şi vor vedea că PNL este cel mai puternic partid de dreapta din România”, a susţinut el.

BCE dă semnalul pentru reducerea ratelor la imobiliare în UE: Toate acestea conduc la o modificare a riscurilor

Statele Unite anunţă aprobarea provizorie a vânzării sistemelor radar Sentinel către România/ MApN: Radarele vor contribui la îmbunătăţirea supravegherii spaţiului aerian, în special împotriva ameninţărilor reprezentate de vehiculele aeriene fără pilot