O nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump – Suspectul era înarmat până în dinți

Potrivit poliției, suspectul a fost prins la aproximativ o milă de locul mitingului cu un permis de intrare fals. De asemenea, purta o pușcă încărcată, o armă de mână și un magazin de mare capacitate.

„Probabil că am oprit o altă tentativă de asasinat”, a spus șeriful din comitatul Riverside, Chad Bianco.

Suspectul, identificat ca fiind Vem Miller, a fost interceptat de poliție la un punct de control la aproximativ o jumătate de milă de intrarea în miting. Avea o presă falsă și permise VIP.

„Au fost suficient de diferiți pentru a provoca alarma deputaților”, a spus Bianco, potrivit Riverside Press-Enterprise.

Se crede că Miller este membru al unei organizații antiguvernamentale de dreapta, potrivit lui Bianco, și complotează să-l omoare pe Trump.

El are o diplomă de master UCLA și, în 2022, a candidat pentru adunarea statului Nevada, a relatat ziarul.

Miller a fost trimis în judecată pentru deținerea unei arme de foc încărcate și a unei reviste de mare capacitate – și a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 5.000 de dolari, arată dosarele poliției.

Un bărbat înarmat arestat în apropierea mitingului lui Trump din California plănuia să îl ucidă, susţine şeriful local. Surse CNN: În acest moment nu sunt dovezi în acest sens / Suspectul a fost eliberat pe o cauţiune de 5.000 de dolari

Şeful diplomaţiei britanice, David Lammy, va participa luni la Luxemburg la o reuniune a miniştrilor de externe ai UE