P.I.A.F.E.R. laudă inițiativa de a li se deconta pensionarilor banii dați pentru eliberarea adeverințelor necesare recalculării pensiilor

Această măsură reprezintă un pas important către asigurarea echității pentru pensionari, contribuind totodată la consolidarea unui sistem de protecție socială just și accesibil.

„Ne exprimăm aprecierea față de această inițiativă care, odată implementată, va asigura tuturor pensionarilor accesul la un drept al lor, acela de a solicita pensia care li se cuvine sau recalcularea acesteia, eliminând o povară financiară semnificativă pentru acestia.

Este o măsură binevenită care va corecta inechitățile și va susține o îmbunătățire a calității vieții pentru o categorie socială vulnerabilă”, se precizează într-un comunicat de presă al P.I.A.F.E.R.

Reprezentanții P.I.A.F.E.R. își manifestă disponibilitatea de a participa activ la orice consultări legate de acest demers și de a oferi tot suportul necesar pentru finalizarea cu succes a acestei modificări legislative.

„Suntem gata să colaborăm cu toate partile implicate pentru ca implementarea acestui proiect sa se desfășoare în cel mai corect si rapid mod.

Susținem ferm orice inițiativă legislativă care urmărește să aducă echitate și protecție socială sporită pentru cetățenii României și ne reafirmăm angajamentul de a contribui cu expertiza noastră la îmbunătățirea cadrului legislativ din domeniul arhivistic”, mai precizează sursa citată.

Coreea de Nord testează o rachetă cu rază scurtă de acţiune, echipată cu o ogivă de 4,5 tone

Covasna: Bărbat, trimis în judecată după ce a stropit-o pe mama sa cu benzină şi apoi i-a dat foc/ Femeia a murit după o lună, în urma arsurilor suferite