Percheziţie în Bucureşti la un bărbat care a sustras oglinzile mai multor autoturisme de lux / Suspectul, dus la audieri

Un bărbat este suspectat că a sustras oglinzile mai multor autoturisme de lux parcate în Sectorul 3 al Capitalei, acesta fiind depistat, miercuri şi dus la audieri.

”Astăzi, 25 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 13 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat (5 acte materiale)”, anunţă, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că dosarul a fost deschis în 13 august când au fost înregistrate plângerile mai multor persoane, cu privire la faptul că ar fi fost sustrase oglinzile retrovizoare de la cinci autoturisme de lux, parcate la adrese diferite din Sectorul 3.

”Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani. În vederea administrării materialului probator, astăzi, 25 septembrie 2024, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. De asemenea, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri, faţă de acesta urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Guvernul a aprobat Strategia Naţională a României pentru dezvoltarea turismului 2024-2035: În primele 7 luni din 2024, numărul de turişti care au petrecut concediile în România a fost de 7,666 milioane, în creştere cu 3,77% faţă de anul trecut

UPDATE – Apele Române: Viitura de pe Dunăre va ajunge în România în 1 octombrie, datorită atenuării/ Fluviul va avea un debit maxim de 8.000 de metri cubi pe secundă /Fechet: Vineri decidem dacă e necesară emiterea unei alerte generale în zonele afectate