Percheziţii la mai multe persoane implicate într-un scandal din Sectorul 5 / Patru persoane au ajuns la spital în urma încăierării

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, luni, percheziţii într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe.

”În fapt, la data de 13 septembrie 2024, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că,  pe o stradă din Sectorul 5, are loc un conflict violent între mai multe persoane. Poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au identificat şi depistat şapte persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 47 de ani, implicate în eveniment”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că divergenţele ar fi pornit pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, context în care aceştia s-ar fi agresat fizic, reciproc, iar  prin acţiunile lor, ar fi  tulburat ordinea şi liniştea publică în zonă.

Ulterior, patru dintre aceştia au fost transportaţi la unităţi spitaliceşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

”Astfel, în vederea completării materialului probator, în această dimineaţă, 23 septembrie 2024, au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară şi şase mandate de aducere, persoanele vizate fiind depistate şi conduse la audieri, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe.

 

 

 

Ciolacu: Aprobăm astăzi o rectificare bugetară pozitivă. 84% din deficit merge în investiţii. La acest nivel record, creşte şi deficitul la 6,9%, este însă unul sustenabil / N-am timp de filozofi care, ca premieri, au avut deficit de 9,2%

Guvernul intervine pe piața imobiliară: Ministrul Economiei promite facilități și menținerea taxelor