Peste 100 de companii şi circa 7.000 de participanţi, la Angajatori de TOP Bucureşti, din 25-26 octombrie

Evenimentul de carieră Angajatori de TOP Bucureşti, care va avea loc pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului, va reuni peste 100 de companii şi circa 7.000 de participanţi, au anunţat miercuri organizatorii, într-un comunicat transmis AGERPRES.

„Pe lângă oportunităţile profesionale şi ocazia de a se conecta cu potenţialii angajatori, vizitatorii vor avea şansa să participe la prima Academie de Carieră din ţară. În plus, noutatea ediţiei din această toamnă constă în cele 6 servicii de consiliere în carieră”, se arată în comunicat.

Inginerie, BPO, Retail, servicii financiar-bancare, FMCG, Pharma şi Automotive sunt câteva dintre cele mai bine reprezentate domenii în cadrul evenimentului de carieră Angajatori de TOP.

„Corporaţiile internaţionale ştiu să îşi gestioneze foarte bine brandul de angajator, cunosc importanţa prezenţei lor în cadrul unui eveniment de carieră şi au echipe mari în zona de resurse umane. Peste 400 de specialişti în recrutare vor fi prezenţi în cele două zile la Angajatori de TOP Bucureşti pentru a oferi detalii despre cele 7.000 de oportunităţi de carieră pe care le au deschise. Nevoia de recrutare în această toamnă este atât pentru joburi middle, senior level şi poziţii de management, precum şi pentru poziţiile de internship sau locurile de muncă entry-level. Pe lângă oportunităţile de carieră, candidaţii au acces la cea mai variată gamă de resurse pentru dezvoltarea profesională prin accesul gratuit la Academia de carieră, workshopuri şi cele 6 noi servicii de consiliere profesională gândite special pentru a răspunde nevoilor candidaţilor”, a precizat Alexandra Tudor, Project Manager Angajatori de TOP Bucureşti, citată în comunicat.

În această toamnă, Angajatori de TOP Bucureşti oferă, în premieră, 6 servicii de consiliere în carieră, unde vor fi prezenţi profesionişti din Resurse Umane. AGERPRES/(AS – autor: Cristian Anghelache, editor: Andreea Marinescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Gorj: Amenzi de peste 170.000 de lei, aplicate de poliţişti într-o acţiune în sistem integrat

Adrian Câciu: Vom avea o plată parţială din cererea de plată numărul trei/ Valoarea totală a acesteia este 2,7 miliarde de euro, România a încasat deja 649 de milioane de euro/ Suma suspendată de la Transporturi este de 79 de milioane de euro