Peste 11 kilograme de bijuterii din aur au fost găsite de poliţişti într-o maşină care circula în Sectorul 5 / Autoturismul era condus de un cetăţean străin, de 69 de ani – FOTO

Peste 11 kilograme de bijuterii din aur au fost găsite de poliţiştii Capitalei într-o maşină care circula pe o stradă din Sectorul 5 şi care era condusă de un cetăţean străin, în vârstă de 69 de ani. Bijuteriile au fost confiscate.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, vineri, că în cadrul acţiunii Blocada, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism, pe o stradă din Sectorul 5. Maşina era condusă de un bărbat, cetăţean străin, în vârstă de 69 de ani.

”În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, au fost identificate 12 pachete ce conţineau bijuterii, posibil din aur, a căror provenienţă nu a putut fi justificată. Bijuteriile au fost ridicate, în vederea confiscării”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Balenele ucigaşe care au eșuat într-un estuar din Rusia au reuşit să ajungă în largul mării

Premieră dublă pe AXN: Sezonul 2 din „FBI: Biroul Federal de Investigaţii” şi „FBI: Most Wanted” vor fi difuzate din 7 octombrie/ VIDEO