Pilotul francez Frédéric Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului

Organizatorii Raliului din Maroc au anunţat pe Instagram că pilotul francez Frédéric Baudry a murit după un accident în prima etapă.

Motociclistul ar fi „căzut în dune la kilometrul 97. El a fost preluat rapid de medici într-un elicopter medical care l-au transportat la spitalul din Zagora, unde a decedat din păcate la ora 16.45”, au scris organizatorii.

„Lua parte la al doilea Rallye du Maroc, pentru că visul său era să participe la Dakar şi Marocul trebuia să-l pregătească pentru asta”, a declarat directorul evenimentului, David Castera, pentru Auto Hebdo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statele Unite anunţă aprobarea provizorie a vânzării sistemelor radar Sentinel către România/ MApN: Radarele vor contribui la îmbunătăţirea supravegherii spaţiului aerian, în special împotriva ameninţărilor reprezentate de vehiculele aeriene fără pilot

Ciucă, mesaj pentru liberalii care pleacă din partid pentru că nu mai sunt pe listele de candidaţi: Se duc şi fac un exerciţiu de imagine şi cred că ne impresionează şi în momentul acela îmi schimb decizia, este total greşit