Premieră la Kremlin – Este luat în considerare planul de pace al lui Zelenski: Le vom studia, dar până acum există multe informații diferite

Anterior, miliardarul american David Sacks a declarat că Zelenski a venit în SUA pentru a-i prezenta președintelui SUA, Joe Biden, „planul său de victorie”, a cărui realizare ar putea duce la al treilea război mondial. Între altele, după cum a spus el, planul lui Zelenski prevede aderarea neîntârziată a Ucrainei la NATO și lovituri cu rachete cu rază lungă de acțiune asupra teritoriului Rusiei.

„Considerăm că este imposibil să facem vreo analiză bazându-ne pe informațiile transmise de mass-media. Dacă vor apărea la un moment dat din surse oficiale unele informații, le vom analiza cu atenție, desigur. Le vom studia, dar până acum există multe informații diferite, inclusiv informații contradictorii, informații nesigure, de aceea suntem foarte precauți în această privință”, a afirmat Peskov, întrebat cum comentează Kremlinul informațiile transmise de mass-media referitoare la „un nou plan de victorie” al Ucrainei.

Potrivit RIA – Novosti, Zelenski declarase anterior, pe Telegram, că așa-numitul său „plan de victorie” al Ucrainei a fost complet pregătit.

Sursa: www.stiripesurse.ro

‘Fierbe’ Marea Neagră! Exerciții cu iz de provocare ale aviației ruse, la doi pași de România

Constanţa: Anchetă a poliţiei după ce un bărbat a legat un câine de autoturism şi a circulat pe o stradă din Năvodari