Primăria Capitalei: În primele opt luni ale anului s-au reabilitat 45 de kilometri de conducte magistrale de termoficare/ Nicuşor Dan: Avem deschise în prezent 18 şantiere pentru modernizarea sistemului de termoficare, urmează să deschidem şi altele

Primăria Capitalei anunţă că, în primele opt luni ale anului, s-au reabilitat aproximativ 45 de kilometri de conducte magistrale de termoficare, în prezent fiind deschise 18 şantiere. Primarul general, Nicuşor Dan, afirmă că urmează să fie deschise şi alte şantiere ”pentru a schimba treptat toate conductele vechi de peste 40-50 de ani, din cauza cărora se produc avarii dese”.

Primăria municipiului Bucureşti arată că, în primele opt luni ale acestui an, a reabilitat aproximativ 45 de kilometri de conducte magistrale de termoficare.

”Avem deschise în prezent 18 şantiere pentru modernizarea sistemului de termoficare, urmează să deschidem şi altele, pentru a schimba treptat toate conductele vechi de peste 40-50 de ani, din cauza cărora se produc avarii dese. Pentru 14 dintre aceste şantiere, finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, iar pentru restul de 4 de la bugetul local şi cofinanţare Ministerul Dezvoltării”, a arătat primarul general, Nicuşor Dan.

El a amintit că anul trecut s-au schimbat 50 de kilometri de conducte de termoficare.

”Continuăm investiţiile în acest domeniu, astfel încât toţi locuitorii Capitalei racordaţi la sistemul centralizat de încălzire să beneficieze de căldură şi apă caldă în parametri optimi”, a adăugat Dan.

 

Portarul Thibaut Courtois s-a accidentat. Real Madrid nu a precizat perioada de indisponibilitate

Poliția de Frontieră: Anunț de ultimă oră despre traversarea Dunării