Prinţesa Beatrice, nepoata regelui Charles, aşteaptă al doilea copil

Prinţesa Beatrice, nepoata regelui Charles şi fiica Prinţului Andrew, aşteaptă al doilea copil.

Prinţesa şi soţul ei Edoardo Mapelli Mozzi sunt deja părinţii micuţei Sienna, născută în septembrie 2021. Soţul lui Beatrice, un dezvoltator imobiliar de origine italiană, este şi tatăl unui băieţel dintr-o relaţie anterioară. Beatrice şi Edoardo s-au căsătorit în 2020.

„Alteţa Sa Regală Prinţesa Beatrice şi domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântaţi să anunţe că aşteaptă al doilea copil care se va naşte la începutul noului an. Un frate pentru Wolfie şi Sienna”, a transmis cuplul pe contul oficial de social media al familiei regale.

„Majestatea Sa Regele a fost informat şi ambele familii sunt încântate de veste”, se arată în mesajul regal.

Beatrice de York, în vârstă de 36 de ani, este fiica cea mare a lui Andrew, fratele mai mic al regelui Charles, şi a lui Sarah Ferguson. Ea este a noua în linia de succesiune la tronul britanic.

Cele două fiice ale cuplului, Beatrice şi Eugenie, 34 de ani, sunt verişoarele lui Harry şi William şi nepoatele reginei Elizabeth a II-a. Eugenie are doi băieţi, August şi Ernest, din mariajul ei cu Jack Brooksbank.

Barometru INSCOP – Două treimi dintre antreprenori sunt pesimişti în legătură cu viitorul ţării / Un procent similar consideră că situaţia economiei naţionale este mai proastă decât acum un an / Mai mult de jumătate cred că numărul cotroalelor va creşte

India – Anchetă deschisă privind vânzarea de bilete pentru concertele Coldplay