Prinţul Harry a revenit la Londra pentru a participa la un eveniment al unei organizaţii caritabile pe care o sponsorizează

Ducele de Sussex a revenit luni a Londra pentru WellChild Awards, o ceremonie caritabilă de decernare a premiilor pentru copiii bolnavi.

Prinţul Harry a revenit la Londra fără Meghan şi copiii săi. WellChild este o organizaţie pentru copiii bolnavi pe care o sponsorizează din 2007.

Tabloidele britanice s-au întrebat dacă Harry va avea timp să îşi vadă tatăl, pe regele Charles, şi pe fratele, prinţul William. Şi dacă aceştia vor fi dispuşi să se întâlnească cu el.

Potrivit Scottish Daily Express, este puţin probabil ca regele, care locuieşte la Balmoral, în Scoţia, să facă această călătorie pentru a-şi vedea fiul. De asemenea, ziarul subliniază că locul de desfăşurare a ceremoniei de decernare a premiilor WellChild a fost ţinut secret din motive de securitate.

Prinţul Harry nu mai beneficiază de protecţie sistematică finanţată de contribuabilii britanici atunci când se întoarce în Marea Britanie, deoarece nu mai este un membru activ al familiei regale. De asemenea, i s-a refuzat posibilitatea de a-şi finanţa propria securitate.

WellChild Awards celebrează iniţiativele remarcabile ale copiilor şi tinerilor, în ciuda bolii şi handicapului, precum şi munca îngrijitorilor şi a profesioniştilor din domeniul sănătăţii. Organizaţia caritabilă finanţează programe în întreaga ţară pentru a ajuta familiile copiilor bolnavi. Prinţul Harry, care sponsorizează organizaţia caritabilă din 2007, a participat deja la 12 dintre ceremoniile de decernare a premiilor.

În 2019, în timp ce locuiau încă în Marea Britanie, ducii de Sussex au participat la WellChild Awards.

Prinţul a făcut recent o serie de angajamente oficiale pe cont propriu. El a vorbit la summitul Clinton Global Initiative din New York despre pericolele reţelelor sociale.

Fraţii nu şi-au mai vorbit de la lansarea documentarului Netflix „Harry & Meghan” şi de la publicarea „The Substitute”, memoriile lui Harry.

Prahova: Razie de amploare în oraşul Plopeni şi în comuna Valea Călugărească şi 12 percheziţii; peste 100 de poliţişti implicaţi

Fotbal: FC Barcelona i-a fixat lui Marc Bernal (17 ani) o clauză de 500 de milioane de euro