Romaşcanu: Domnul general Ciucă a inaugurat o nouă tactică de front: a atacat prin retragere. Domnul general, într-un uşor delir verbal, a decis să se retragă de la guvernare rămânând la guvernare

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a ironizat, luni seară, anunţul făcut de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, privind ”oprirea” coaliţiei de guvernare cu PSD. ”Domnul general, într-un uşor delir verbal, a decis să se retragă de la guvernare rămânând la guvernare. Să se păzească ei pe ei, PNL pe PNL, să nu facă tâmpenii. Greu să fii ministru PNL cu un preşedinte al partidului aflat în opoziţie”, a afirmat Romaşcanu.

”Astăzi domnul general Ciucă a inaugurat o nouă tactică de front: a atacat prin retragere. Domnul general, într-un uşor delir verbal, a decis să se retragă de la guvernare rămânând la guvernare. Să se păzească ei pe ei, PNL pe PNL, să nu facă tâmpenii. Greu să fii ministru PNL cu un preşedinte al partidului aflat în opoziţie”, a arătat Lucian Romaşcanu, luni seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că finalul cursei prezidenţiale este unul cunoscut ”şi neplăcut pentru PNL”.

”S-au văzut şi mai grave, dar erau altele timpurile. Acum, ca să nu vadă finala prezidenţială la televizor, tot partidul Brătienilor – aripa Băsescu s-a pornit într-o cursă cu final, totuşi, cunoscut. Şi neplăcut pentru PNL…”, a afirmat Romaşcanu.

Purtătorul de cuvânt al PSD a făcut referire şi la pensiile militare.

”Înainte să-şi ia jucăriile şi să plece, domnul general Ciucă (îi spun astfel pentru că asta era când a decis să nu intre în politică) s-a angajat să semneze o lege aplicabilă privind pensiile militarilor, avizată de miniştrii apărării şi de interne. Până se supără de tot, poate aruncă un gând şi foştilor camarazi de carieră militară cum n-au făcut-o ca ministru al apărării sau ca prim-ministru….”, a conchis el.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii rămân în Guvern ”doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”. ”Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici”, a declarat Ciucă.

 

Handbal feminin: Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor

Armele de foc şi tratamentele minorilor transsexuali, pe masa Curţii Supreme a SUA înainte de alegeri