Sălaj: Percheziţii domiciliare la persoane acuzate de violenţe, influenţarea declaraţiilor şi distrugere

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj pun în executare, marţi dimineaţă, trei mandate de percheziţie, în Şimleu Silvaniei, la domiciliile unor persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, influenţarea declaraţiilor şi distrugere.

„Percheziţiile domiciliare sunt organizate într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, în care se efectuează cercetări faţă de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, influenţarea declaraţiilor şi distrugere. De asemenea, mai multe persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, în acelaşi context, poliţiştii desfăşoară o amplă acţiune de tip „razie”, în Şimleu Silvaniei, având drept scop prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale şi a infracţiunilor împotriva persoanelor şi patrimoniului, precum şi depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii sau a celor care încalcă normele de circulaţie rutieră.

La această acţiune participă poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase, protecţia animalelor, luptători de la acţiuni speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi un echipaj canin. AGERPRES/(AS – autor: Sebastian Olaru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Liga Naţiunilor – Grupa A2: Franţa a câştigat la Bruxelles, 2-1 cu Belgia – Italia a învins Israelul

Ministrul Sebastian Burduja participă marţi la Reuniunea Consiliului Transporturi, Telecomunicaţii şi Energie