Satu Mare: Crucea Roşie adună alimente şi bani pentru sinistraţii din Galaţi

Crucea Roşie Satu Mare a început o campanie de strângere de bani şi alimente pentru sinistraţii din Galaţi şi Vaslui, a anunţat, marţi, directorul filialei judeţene, Rodica Borlan.

„Există un număr extraordinar de mare sinistraţi, Crucea Roşie a activat şi a acţionat prin primele momente, a dus apă, alimente şi sunt alături de taberele de sinistraţi de acolo. Având în vedere numărul foarte foarte mare de sinistraţi, avem nevoie de resurse. Există un apel umanitar cu un cod QR care se poate foarte uşor activa şi se poate selecta suma pe care doriţi să o activaţi. Totodată, la supermarketul Carrefour se pot dona alimente şi produse neperisabile care vor fi ridicate şi trimise la colegii noştri din Galaţi care le distribuie către sinistraţi”, a declarat Rodica Borlan.

Produsele adunate vor fi trimise colegilor de la Crucea Roşie din judeţele afectate de inundaţii.

Potrivit acesteia, campania se derulează deocamdată doar pentru bani şi alimente neperisabile, iar dacă va fi cazul, vor fi colectate şi alte produse. AGERPRES/(AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea) 

 

* Sursa foto: Crucea Roșie Satu Mare / Facebook.com 

Sursa: www.agerpres.ro

Francezul care a recrutat zeci de bărbați să-i abuzeze soția și-a recunoscut faptele: Sunt un violator ca și ceilalți din această cameră

Gest de solidaritate. Șeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, deschide larg pușculița – câți bani vor primi Galați și Vaslui, județele afectate de inundații